line

banner

 
home

amici

trekking

birra

line  



No, non sono io il Mastro Birraio, ma bensì mio fratello Paolo.
Io posso essere definito il Mozzo Birraio.

Ebbene si, ci dilettiamo a trasformare il malto in birra. Richiede un pò di lavoro, ma dà anche soddisfazione, sia al morale che al palato.

Non ho intenzione di istruirvi su tale arte e mi limiterà a segnalarvi la birra che, secondo me, ci riesce meglio e che col suo gusto pieno e corposo, mi aggrada di più: la Dubbel



Quindi buona dubbel a tutto coloro che vorranno provare a farla e per gli altri...
se passate a trovarci, un boccale di Dubbel non mancherà!!!!



Not, I am not the Master Brewer, but my brother Paul.
I can be defined the Truncated Brewer.

Well, we take delight in to transform the malto in beer. It's need some job, but it gives also satisfaction, one for the moral and one for to the palate.

I do not have intention of learn you on such art and it will limit to show the beer that, IMHO, succeeds to us better and that with its full and full-bodied taste, I like more: Dubbel

Therefore good dubbel to all those who they will want to try to make it and for the others…
if passages to find to us, a glass of Dubbel will not lack!

line
line      
       

| Designed by Benmar 10-2005 v.1.1 | edited by AngelSofT |